اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، روستاها به عنوان یکی از دروازه های مهم تولید، نقش موثری در اقتصاد کشور دارند، بنابراین تحول در توسعه راههای روستایی، ارتباط روستانشینان با مناطق شهری را پیوند داده و این مهم نقش روستاها در اقتصاد را بیشتر نشان می دهد.
به گزارش ایرنا، روستاها به عنوان یکی از دروازه های مهم تولید، نقش موثری در اقتصاد کشور دارند، بنابراین تحول در توسعه راههای روستایی، ارتباط روستانشینان با مناطق شهری را پیوند داده و این مهم نقش روستاها در اقتصاد را بیشتر نشان می دهد.
در سال های اخیر، توسعه راههای روستایی در مناطق مختلف کشور و دسترسی روستانشینان به شهرها با پیشرفت خوبی روبرو شده است اما با وجود تلاش های انجام شده، هنوز تا نقطه مطلوب فاصله بسیار است و استان هایی همانند کردستان در زمینه راه روستایی جزو استان های آخر کشور به شمار می رود.
به گفته کارشناسان یکی از موانع اصلی توسعه راههای روستایی در استان های کم برخوردار همانند کردستان کمبود اعتبار است و این مساله از سال 1397 و با حذف ردیف ملی اعتبارات راههای روستایی شدت گرفت و توسعه روستاها بویژه در بخش راه را با چالش جدی مواجه کرده است و نیاز است در این تصمیم بازنگری جدی صورت گیرد.
شاخص برخورداری روستاهای کردستان از راه آسفالته 57 درصد است
رییس اداره ساخت و توسعه راه های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کردستان در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: استان کردستان 6 هزار و 183 کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون سه هزار و 530 کیلومتر آن آسفالت شده و 2 هزار 650 کیلومتر آن خاکی و شنی است.
حسن شهبازی با بیان اینکه در مجموع شاخص برخورداری روستاهای کردستان از راه آسفالته 57 درصد است، گفت: از هزار و 785 روستای استان، هزار و 85 روستا از راه آسفالته برخوردار و 700 روستا نیز خاکی و شنی است.
وی سطح برخورداری روستاهای بالای 20 خانوار استان از راه آسفالته را 72.5 درصد اعلام کرد و افزود: از اول سال جاری تاکنون 75 کیلومتر راه روستایی در سطح استان آسفالت شده است و پیش بینی می شود تا پایان فصل کاری و مساعد بودن هوا این میزان به 100 کیلومتر برسد.
پنج هزار میلیارد ریال مطالبه پیمانکاران
رییس اداره ساخت و توسعه راه های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان ادامه داد: تاکنون برای این میزان آسفالت در سال جاری 6 هزار و 375 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و در حال حاضر مطالبات پیمانکاران از ما در زمینه آسفالت راه روستایی بیش از پنج هزار میلیارد ریال است.
وی یادآور شد: در زمینه احداث راههای روستایی در مجموع از اعتبارات استانی استفاده می شود که باید مدیران ارشد استانی اعتبارات جهشی برای آسفالت راههای روستایی و همچنین پرداخت مطالبات پیمانکاران اختصاص دهند.
شهبازی به حذف ردیف ملی اعتبارات راههای روستایی در سال 1397 اشاره کرد و گفت: راه روستایی در سال 1398 از راه و شهرسازی جدا و به راهداری و حمل و نقل جاده ای اضافه شد و پس از آن کارهای راه روستایی به راهداری و حمل و نقل جاده ای واگذار شد و اقداماتی خوبی انجام شده است.
لزوم احیای ردیف ملی اعتبارات راههای روستایی
وی با بیان اینکه در طول سه سال گذشته طول آسفالت راه های روستایی استان حدود 10 درصد افزایش داشته است، افزود: یکی از مشکلات راههای روستایی کمبود اعتبار است و حذف ردیف ملی اعتبارات راههای روستایی نیز این مشکلات را بیشتر کرد و خیلی به ضرر استان تمام شد.
رییس اداره ساخت و توسعه راه های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان، اضافه کرد: استان کردستان در هرکدام از بخش ها راه، آب، بهداشت و آموزش و پرورش نیاز به اعتبارات غیر استانی دارد و باید از طریق اعتبارات ملی به استان کمک ویژه شود که این بخش ها از جمله راه روستایی حالت جهشی به خود بگیرد و مردم از نعمت راه آسفالته برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه استان کردستان در زمینه سطح برخورداری از راه آسفالته در ردیف 28 کشور قرار دارد، گفت: مجمع نمایندگان بویژه نمایندگان استانهایی که در آخر جدول قرار دارند باید برای جبران این عقب ماندگی تلاش کنند تا با جذب اعتبارات ملی و احیای ردیف ملی اعتبارات راههای روستایی، مشکلات موجود برطرف شود.
استان کردستان هزار و 785روستای دارای سکنه دارد و بیشتر این روستاها مربوط به شهرستان های بیجار، سقز و دیواندره است.
{{name}}
{{content}}